Interioare, burdufuri si ferestre trenuri

Compania noastra dezvolta si produce interioare de trenuri, burdufuri pentru trenuri, autobuze, tramvaie si ferestre din aluminiu cu geamuri securizate. Am lucrat pana in prezent, atat in Romania cat si in Republica Moldova.

Interioarele de tren pe care le producem, sunt panouri tip sandwich cu aluminiu si HPL sau in diverse alte combinatii: aluminiu cu pluta, placaj sau honeycomb aluminiu, HPL cu pluta, placaj sau honeycomb, sau alte variante la solicitarea clientilor.

Interioare tren

Am produs panouri pentru peretii interiori ai vagoanelor de calatori cat si elemente pentru vagoane restaurant, cum ar fi barul si dulapurile barului, din lemn stratificat.

int1 int1 int1 int1 int2 int3 int3 int3 int3 int3 int3

Burdufuri tren

Am executat mai multe tipuri de burdufuri dupa solicitarile clientilor. Membrana folosita este rezistenta la uzura indelungata, schimbari de temperatura si raze UV.

Ferestre tren

Inafara de sticla securizata ferestrele sunt produse integral de firma noastra. Profilele din aluminiu si garniturile sunt executate dupa matrite proprii, finisate dupa cele mai inalte standarde de calitate. Manerele sunt, de asemenea, executate dupa matrita proprie. Producem ferestre fixe, rabatabile sau culisante in diferite forme si marimi.